gemeente Terneuzen
gemeente Terneuzen
12 sep

Vul de enquête in en geef input voor de gebiedsbiografie van het North Sea Port District!

uitzicht

In juni is er al een mogelijkheid geweest om jouw kennis, ervaringen en ideeën met ons te delen via het landschapscafé in Terneuzen. Door middel van kaartmateriaal en discussie hebben we toen veel informatie kunnen koppelen aan specifieke plekken in het gebied. Met de enquête willen wij onze blik verruimen en hopen wij meer informatie te krijgen over de landschapsbeleving van de gemeente Terneuzen in brede zin. Is jouw beeld van het landschap in de gemeente bijvoorbeeld veranderd in de afgelopen jaren en wat is daar dan de reden van geweest? En ben je juist meer op Zuid-Beveland of op België gericht?

Al deze informatie zal worden verwerkt in het laatste hoofdstuk van de gebiedsbiografie, waarin nadrukkelijk wordt stilgestaan bij de landschapsbeleving van de huidige inwoners en gebruikers van het gebied. Wij hopen dat u de tijd wilt nemen om ons van deze waardevolle informatie te voorzien. De vragenlijst is voor iedereen toegankelijk gemaakt, specifieke kennis over het landschap is niet per sé nodig.

Dit maakt deel uit van
folder Project
Gebiedsbiografie van het North Sea Port District!

Jouw kennis, ervaringen en ideeën zijn van groot belang om een volledig en divers beeld te creëren. Wil jij jouw mening delen? Dan nodigen wij jou van harte uit voor ons Landschapscafé op 13 juni.

Wat kunt u tijdens het café verwachten? Na een kor…

Lees meer
97 dagen resterend
arrow_upward