Denk mee over de binnenstad van Terneuzen!

2138 dagen resterend

De uitvoering van de toekomstvisie, het 'Totaalplan', richt zich op vier gebieden in de Binnenstad, te weten: Cultuurkwartier, Noordstraat-Havenstraat, Oostelijke Kanaalarm en Raadsledenbuurt. We hopen dat jij mee wil denken en mee wil doen om de plannen hiervoor nog beter te maken en straks trots te zijn op de resultaten.

Denk mee over de binnenstad van Terneuzen!

Tijdslijn

1

Totstandkoming Totaalplan Binnenstad Terneuzen

01 mrt. 2021 - 10 mrt. 2022

Samen met bewoners, ondernemers, pandeigenaren en diverse partijen uit de binnenstad hebben we het Totaalplan Binnenstad Terneuzen gemaakt. Dit plan is het verhaal van de stad en wat we de komende jaren willen bereiken. Op 10 maart 2022 is het totaalplan vastgesteld door de gemeenteraad.

2

De spelregels

01 sep. 2022 - 20 apr. 2023

Om het Totaalplan Binnenstad Terneuzen uit te kunnen gaan voeren, zijn spelregels nodig. De spelregels geven duidelijkheid over wat waar kan en hoe de openbare ruimte eruit komt te zien. In februari 2023 zijn de spelregels voorgelegd aan bewoners, ondernemers, pandeigenaren, ontwikkelaars en andere belangstellenden. Deze spelregels zijn voor de ontwikkelzones Cultuurkwartier, Noordstraat-Havenstraat en Oostelijke kanaalarm. Op 20 april 2023 heeft de gemeenteraad de spelregels goedgekeurd.

3

Uitvoering Totaalplan Binnenstad Terneuzen

20 apr. 2023 - 01 mrt. 2030

De verdere uitvoering van het Totaalplan Binnenstad Terneuzen wordt opgepakt binnen deelprojecten of binnen de ontwikkelzones. Deze krijgen allemaal een eigen pagina op dit platform.

Gerelateerde projecten
folder
Project
Afgelopen op 31 oktober 2023
Toekomst Oud Terneuzen Toekomst Oud Terneuzen image
folder
Project
Afgelopen op 30 november 2023
Toekomst Raadsledenbuurt Toekomst Raadsledenbuurt image
arrow_upward