gemeente Terneuzen
gemeente Terneuzen
01 okt

Waarom en hoe vaak bezoek jij het centrum van Terneuzen?

Platform Binnenstadsmanagement voert een onderzoek uit onder de bezoekers van het centrum van Terneuzen. Dit onderzoek gaat over het type vervoer dat bezoekers gebruiken om naar het centrum te komen en wat zij daar uitgeven. Op verschillende locaties in het centrum stellen medewerkers van het onderzoeksbureau vragen aan bezoekers. Dit vindt plaats van 1 tot 7 oktober. Je kan tot 31 oktober ook meedoen aan een online vragenlijst.

In de vragenlijst krijg je vragen over jouw bezoek in het centrum. De vragen gaan over waarom je het centrum bezoekt, hoe vaak en hoelang je er blijft. Ook het type vervoer waarmee je het centrum bezoekt, komt terug in de vragen. De vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. De online vragenlijst vul je in via https://bit.ly/terneuzenvragenlijst.

Uitkomsten

De resultaten van dit onderzoek geven informatie over het type vervoer samen met de uitgaven in de winkels, horeca en diensten. Waar mogelijk verwerken we de input in de bestaande plannen voor de binnenstad. Hiervoor wachten we eerst de resultaten af.

Bedankt
3
Haha
1
Wow
1

Activiteit op het digitaal buurtnetwerk Hoplr

Terneuzen Noord
2 vind-ik-leuks
Terneuzen Centrum
2 vind-ik-leuks
Overslag
2 vind-ik-leuks
Terneuzen West
1 vind-ik-leuk
arrow_upward