Een leven lang gezond en fit in de gemeente Terneuzen: daar zorgen we samen voor!

Iedereen kan meedoen

Iedereen kan een idee of initiatief indienen. Of je nu inwoner bent, kleine zelfstandige of een bedrijf of organisatie. Zoek een samenwerkingspartner om jouw initiatief samen in te dienen, bijvoorbeeld een school, winkel, sportvereniging, dorpsraad of de gemeente. Samenwerken kan ook door verbinding te zoeken met organisaties die bezig zijn met de bestrijding van eenzaamheid, achterstanden of armoede. Het is de bedoeling dat je het project voor het eind van dit jaar uitvoert.

Dien jouw idee in

Stuur jouw idee uiterlijk 1 oktober in via het aanvraagformulier op deze pagina. Je vindt het onder fase 1. Om in aanmerking te komen voor een eenmalige bijdrage, moet jouw idee aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze vind je in de bijlage op deze pagina. Als je een idee hebt ingediend, neemt de gemeente vervolgens zo snel mogelijk contact op.

Zeeuws-Vlaams Preventieakkoord

Deze subsidie komt voort uit het Zeeuws-Vlaams Preventieakkoord ‘Een leven lang gezond en fit!’. Vanuit dit akkoord pakken we verschillende thema’s aan die te maken hebben met een gezonde leefstijl. We werken hieraan met een preventienetwerk dat naast de gemeenten bestaat uit GGD Zeeland, wijkraden, sportverenigingen, muziekscholen, fitnessaanbieders, supermarkten en organisaties uit de zorg, kinderopvang, onderwijs en wonen.

1 idee
7 meningen
1 reactie
Een leven lang gezond en fit in de gemeente Terneuzen: daar zorgen we samen voor!

Tijdslijn

1

Dien je idee in!

28 aug. 2023 - 01 nov. 2023
  1. Bekijk de bijlage om te zien of je idee aan alle voorwaarden voldoet.
  2. Stuur je idee in via het aanvraagformulier.
2

Beoordeling van jouw aanvraag

28 aug. 2023 - 01 nov. 2023

De beoordelingscommissie van het Zeeuws-Vlaams Preventienetwerk beoordeelt jouw initiatief aan de hand van de voorwaarden. We behandelen je aanvraag zodra deze binnenkomt. We nemen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken contact met je op. Als het plan compleet is, laten we vervolgens weten of we budget aan het project toekennen. Met de € 30.000 dragen we eenmalig aan projecten bij. Het is de bedoeling dat de projecten voor het eind van dit jaar uitgevoerd worden.

3

Terugkoppeling

14 jan. 2024 - 01 feb. 2024

We kijken terug op de opbrengsten van het Preventieakkoord en we kijken vooruit naar een nieuwe ronde!

arrow_upward