Gebiedsbiografie van het North Sea Port District!

183 dagen resterend

Jouw kennis, ervaringen en ideeën zijn van groot belang om een volledig en divers beeld te creëren. Wil jij jouw mening delen? Dan nodigen wij jou van harte uit voor ons Landschapscafé op 13 juni.

Wat kunt u tijdens het café verwachten? Na een korte presentatie over het North Sea Port District en de opzet van de gebiedsbiografie, gaan we in interactieve sessies dieper in op de identiteit van Terneuzen en de kanaaldorpen en de veranderingen die in de afgelopen decennia hebben plaatsgevonden. Aan de hand van topografische kaarten krijgen de deelnemers de mogelijkheid om hun favoriete locaties, maar ook de minder positieve kanten in beeld te brengen.

Of u nu inwoner bent, ondernemer, natuurliefhebber of gewoon geïnteresseerd in de staat van uw omgeving – iedereen is welkom en elke stem telt. Voorafgaand aan het café krijgen de deelnemers als één van de eerste een rondleiding van het sluizencomplex Nieuwe Sluis!

Let op: deelname is gratis en op basis van aanmelding, maar er is beperkt plek beschikbaar. Bij teveel aanmeldingen wordt er vooraf een schifting gemaakt. Lukt het niet om bij het café aanwezig te zijn? Geen zorgen, er zal tevens een digitale vragenlijst beschikbaar worden gesteld waarin u uw mening en ideeën aan ons door kan geven.

Gebiedsbiografie van het North Sea Port District!

Tijdslijn

1

Ophalen informatie voor de gebiedsbiografie

29 mei 2024 - 14 jun. 2024

In deze periode worden er inwoners gezocht die hun ervaringen, ideeën en kennis willen delen over het gebied. Dit wordt opgehaald tijdens een Landschapscafé.

2

Vragenlijst aan inwoners over ons deel binnen het North Sea Port District

05 jun. 2024 - 02 jul. 2024

Binnenkort komt er een digitale vragenlijst beschikbaar worden gesteld waarin u uw mening en ideeën aan ons door kan geven.

3

Terugkoppeling gebiedsbiografie North Sea Port District

05 sep. 2024 - 18 dec. 2024
arrow_upward