Hoe denk je mee bij Campus Terneuzen?

Terneuzen krijgt in 2028 een nieuwe middelbare school. De locatie Vliegende Vaart in de wijk Oude Vaart is gekozen als locatie. De ontwikkeling van de school voor voortgezet onderwijs en inrichting van het gehele gebied vallen onder het project Campus Terneuzen. We vroegen betrokkenen hoe en waarover ze willen meedenken. Inmiddels is de enquête gesloten. De resultaten van het onderzoek staan hieronder.

198 deelnemers
Hoe denk je mee bij Campus Terneuzen?

Tijdslijn

1

Eindresultaat enquête

24 mei 2023 - 15 jun. 2023

Omwonenden, bedrijven, docenten, leerlingen, verenigingen en andere betrokken partijen kunnen in het hele traject op verschillende momenten meedenken en hun stem laten horen. We zijn gestart met de enquête 'Hoe denk jij mee over Campus Terneuzen' hier op het online participatieplatform. In totaal hebben 194 personen het onderzoek ingevuld.

2

Inloopbijeenkomst 14 oktober

14 okt. 2023 - 14 nov. 2023

Terugblik inloopbijeenkomst

Op zaterdag 14 oktober bezochten meer dan 120 geïnteresseerden de inloopbijeenkomst over Campus Terneuzen bij sportcentrum Vliegende Vaart. Naast het bekijken van de eerste plannen, konden de aanwezigen hun mening laten horen over de omgeving en de huidige verkeerssituatie. We zijn erg blij met alle aandachtspunten die we hebben gehoord. Deze nemen we mee in het vervolgtraject.

In de nieuwsbrief leest je meer! Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief.

arrow_upward