Toekomst Oud Terneuzen

Het historische gebied Oud Terneuzen biedt ruimte aan een klein, maar divers scala aan (horeca)ondernemingen, een aantal karakteristieke vakantiehuisjes en een informatiecentrum over Oud Terneuzen. Het is een sfeervol gebied, een charmant deel van de binnenstad met steegjes en kleinschalige horeca en wonen, zoals ook omschreven in het Totaalplan Binnenstad Terneuzen. Er spelen verschillende belangen in Oud Terneuzen.

14 reacties
Toekomst Oud Terneuzen

Tijdslijn

1

Ophalen informatie bij bezoekers

24 mei 2023 - 11 jun. 2023

In opdracht van de gemeente Terneuzen onderzoekt het onafhankelijk adviesbureau Stad & Co hoe bezoekers, ondernemers en bewoners kijken naar Oud Terneuzen.

Graag horen ze je mening

Hoe vaak en waarom bezoek je het gebied? Wat vind je positief en wat kan er beter? We hopen dat je dit via deze enquête wilt aangeven. Deze kun je tot 11 juni invullen.

2

Uitwerken resultaten

15 jun. 2023 - 24 jun. 2023

De input die we via de enquête ophalen, helpt Stad & Co bij het opstellen van een locatieprofiel met richtlijnen en aanbevelingen voor het toekomstig gebruik van Oud Terneuzen.

3

Opstellen locatieprofiel

25 jun. 2023 - 31 okt. 2023

Het doel van het locatieprofiel is om omwonenden en andere belangstellenden duidelijkheid te geven. Ook helpt het de gemeente om afspraken te maken en passende vergunningen te verlenen en biedt het ondernemers en organisatoren van evenementen informatie en inspiratie. Zo is voor iedereen duidelijk wat wel en niet is toegestaan in Oud Terneuzen. Adviesbureau Stad & Co is gevraagd om dit proces te begeleiden en het locatieprofiel op te stellen.

gemeente Terneuzen
gemeente Terneuzen
29 aug.

Concept gebiedsprofiel Oud Terneuzen klaar

Op naar een definitief rapport

In september 2023 worden de reacties op het concept gebiedsprofiel verwerkt. Op basis hiervan wordt gekeken of we nogmaals in gesprek gaan met betrokkenen of direct een definitief gebiedsprofiel kunnen maken.

Activiteit op het digitaal buurtnetwerk Hoplr

Terneuzen Centrum
5 vind-ik-leuks
2 reacties
Terneuzen West
3 vind-ik-leuks
Hoek
3 vind-ik-leuks
Terneuzen Noord
1 vind-ik-leuk
1 reactie
Sas van Gent
1 vind-ik-leuk
Terneuzen Oost
1 vind-ik-leuk
Overslag
1 vind-ik-leuk
Philippine
1 vind-ik-leuk
Westdorpe
1 vind-ik-leuk
arrow_upward